Servicii

troph

Produse unicat

Obiectele care ne părăsesc atelierul sunt unice și pot fi personalizate în funcție de ce îți dorești. Facem tot posibilul să modelăm lemnul astfel încât produsul final să te încânte și să-ți facă viața mai ușoară. Pozele de pe Pinterest devin realitate sub mâinile meșterilor noștri, pentru că acordăm atenție deosebită detaliilor și facem totul cu drag și pasiune. 

Calitate

Calitatea o construim cu răbdare multă, iscusință și timp. Da, timp. Pentru că așteptăm vreme bună ca lemnul să fie pregătit de transformare, apoi tratat și, în cele din urmă, să prindă o formă. Ne plac lucrurile bine făcute, și nu doar din vorbe. Suntem oamenii faptelor. Așa că tot ce facem din lemn vine cu o poveste. Neapărat să fie pe placul cititorului. 

Design autentic

Într-o lume plină de copii, de la haine, accesorii și electrocasnice, ne place să rămânem originali. Pentru că autenticul va ieși mereu în evidență. Susținem și promovăm originalitatea, iar la noi, vine la pachet cu unicitatea. Pentru că și dacă am vrea, nu ne vor ieși două piese identice deoarece textura lemnului diferă de la un obiect la altul, la fel cum nasul lui Pinnochio crește în funcție de minciună.

Procesul de productie

Debitare

Totul începe cu ideea ta. Noi alegem lemnul, așa cum ni-l oferă natura: cu neregularități, natural, și începem transformarea lui în ceea ce va deveni piesa ta preferată de mobilier.

Lemn

Fie că mergi pe un lemn din fag masiv, stejar brut sau oricare alt tip, îl prelucrăm cu aceeași grijă pentru calitate și design.

Presa

Îl îmbinăm armonios, cu atenție la detalii.

Accesorii

Apoi, în funcție de ceea ce îți dorești, alegem accesoriile: clasic și elegant, din sticlă rezistentă sau masculin și modern din cupru sau alte aliaje?

Finisaje

Fiecare suprafață este finisată pe mai multe straturi de ulei sau ceară până când obținem o peliculă consistentă, astfel nu mai este necesară folosirea solvenților sau altor întăritori, cu rolul de a proteja și crește rezistența în timp.

Utilaje

Tehnologia pe care o folosim este completată de experiența și pasiunea noastră pentru mobilier premium, ceea ce face ca fiecare livrare să îndeplinească cerințele clienților noștri.