Despre Noi

_______
Meșterul Geppetto_______

Facem din lemn artă. Pentru generația următoare.

Meșterul Geppetto a apărut din pasiunea noastră pentru lemn, artă și poveste.

Ne este drag lemnul, așa că, încet-încet, cu fiecare an, am învățat să îl prelucrăm cu grijă. Pentru mediul care ne înconjoară, pentru tine, pentru puiul tău. Credem că, prelucrat cu atenție și tehnologia potrivită, prinde suflet și, datorită DESIGN-ului AUTENTIC, dintr-un simplu obiect de mobilă, devine artă.

Lucrăm nu doar ce ne este nouă drag, dar și ce îți este ție, pe comandă, pentru că ne dorim să nu fie doar util casei și familiei tale, ci să fie parte din ea. Timp de generații.

Când te apropii de ”Meșterul Geppetto”, toate simțurile îți spun CALITATE și TRĂINICIE: vezi și simți mirosul de lemn masiv, cel care îți amintește de curtea bunicii când venea căruța cu lemne sau când ungea bunicul gardul cu baiț, ”să țină”.

Întâietatea însă o are SIGURANȚA. O gândim încă din stadiul de proiectare și o aplicăm în structură, asamblare, îmbinări, accesorii, până la finisare.

Ca tu să stai fără griji, folosim doar compuși organici și ingrediente non-toxice, fără mirosuri străine sau chimicale.

Ce simțim odată ce am încheiat o comandă?

După ce ziua întreagă cioplise o păpușă care era aidoma unui băiețel, Geppetto îi dadu numele de Pinocchio și se culcă liniștit…”